Bienvenue au Circuit du Val de Vienne 30 maart – 1 april

SCHRIJF JE NU IN…..

De traditionele voorjaarstraining die al meer dan 20 jaar lang vele talenten heeft voortgebracht!

Trackdays4all organiseert sinds 1999 de traditionele voorjaarscircuittraining op het Circuit du Val de Vienne. In de afgelopen 22 jaar uitgegroeid tot dé grootste en populairste voorjaarstraining!
De week voor Pasen, van 30 maart t/m 1 april, kun je 3 dagen lang lekker racen op één van de mooiste circuits in Frankrijk. Open voor beginners – classics – ervaren – wedstrijdrijders!

Het circuit is gemakkelijk en snel aan te rijden en is gelegen in een prachtige streek vlakbij het pittoreske dorpje L’ isle de Jourdain aan de rivier de Vienne, 50 km van Poitiers. De reisafstand vanaf Breda is 800 km. Er is geen geluidslimiet !!!

HIGHLIGHTS:

 • Fantastisch circuit met zeer moderne faciliteiten
 • GRATIS afstellen vering door HK-Suspension
 • Al 22 jaar lang een vaste waarde op onze kalender
 • Professioneel & verzekerd transport van je motor
 • Gemakkelijk aan te rijden vanaf Nederland
 • Tijdwaarneming GRATIS
 • GRATIS proefrijden op de nieuwste Ducati Panigales
 • GEEN geluidslimiet
 • Fotograaf aanwezig
 • Goedkoop eten & drinken in het restaurant op de paddock
 • Lekker vrij rijden
 • Professionele (eigen) bandenservice + onderdelenvoorziening
 • Persoonlijke videobegeleiding (VOLGEBOEKT)
 • Haal je wegracelicentie voor aanvang raceseizoen 2021 (VOLGEBOEKT)
 • Geen eigen (race)motor? Geen probleem! Rent-a-Racer

SCHRIJF JE NU IN…..

Je rijdt op één van de mooiste Franse circuits iedere dag 5 sessies van 25-30 minuten.
Deelname staat open voor recreatierijders en licentiehouders. Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnergroep, een gevorderden groep en een snelle groep voor licentiehouders die zich perfect kunnen voorbereiden op het nieuwe raceseizoen. Bij Trackdays4all is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan zoals bij andere organisaties. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke videobegeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

 

Klimaat
De afgelopen 22 jaar hebben we over het algemeen goed weer gehad met maximaal 1½ dag regen en vele jaren zelfs de hele week zon en temperaturen tussen de 18ºC en 25ºC! Dit komt mede doordat het circuit in een gunstige klimaatzone gelegen is.  Meestal is het weer rond deze periode op andere Franse circuits zoals bijv. Ledenon, Pau Arnos, Magny Cours veel slechter. Het is nog niet zo lang geleden dat er in Ledenon één meter sneeuw lag en het op Val de Vienne zonnig en 20ºC was!

Classics & Youngtimers
We love Classics & Youngtimers! Ieder jaar hebben we veel van deze speciale motoren en door de diverse niveaus kunnen we je in de juiste groep indelen. En er is geen GELUIDSLIMIET!!!

TR4ALL_Assen_26mei_1 classic

Test de nieuwste Ducati Panigales zelf!
Tijdens je track days op Val de Vienne kan ook jij GRATIS proefrijden met de splinternieuwe Ducati Panigales. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van €1.000 betaald te worden voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

Geen eigen (race)motor? Geen probleem!
Circuitrijden op Val de Vienne en geen eigen motor? We hebben een prachtige geprepareerde Triumph Daytona 675 in race-trim voor je klaar staan. Je hoeft alleen maar je motorpak, laarzen, handschoenen, rugprotector en helm mee te nemen om lekker zorgeloos te kunnen rijden, wij zorgen voor de rest!.

Transport van je motor naar Circuit du Val de Vienne
Uiteraard kunnen ook je motor en spullen worden getransporteerd naar Val de Vienne. Voor slechts €150 wordt je motor verzekerd in een stevige stalen krat naar plaats van bestemming gebracht. Santi Event & Racing Transport verzorgt het transport en het inkratten van de motoren wat gebeurt op een locatie in Noord Brabant en Noord Nederland. Je kunt daarnaast ook wat banden, gereedschap, kleding etc. mee laten nemen mits dit maar in het krat past.

Persoonlijke begeleiding
Voor degene die veel progressie wil tijdens het circuitrijden op Portimão hebben wij een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld. Je wordt de hele dag persoonlijk begeleid door instructeurs die hun sporen in onder andere het WK wel hebben verdiend, zoals Kevin ValkRonald ter BraakeRon van SteenbergenGhisbert van GinhovenTony Covena en Koen Zeelen.

Je wordt in een groep van maximaal drie personen begeleid. De instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken, dit geeft een ongeëvenaard inzicht in je sterke punten en je verbeterpunten. De prijs voor de persoonlijke begeleiding is €175 per dag (exclusief het inschrijfgeld). Klik hier voor meer info over persoonlijke video begeleiding.

 Begeleiding_Assen_2

Haal je wegracelicentie bij Trackdays4all!
Je kunt bij ons je KNMV-wegracelicentie, je OW-cup wegracelicentie of je FAME wegracelicentie halen om deel te nemen aan alle wedstrijden onder auspiciën van de KNMV, bij de OW-Cup van de CRT en/of bij de Zomeravondcompetitie. Als je deze dagcursus met goed gevolg aflegt dan krijg je een certificaat waarmee je bij de KNMV, CRT en FAME een wegracelicentie kunt aanvragen. De prijs voor deze intensieve dagcursus is slechts €225 (dit is exclusief het inschrijfgeld).

Banden- en onderdelenservice in Val de Vienne
Trackdays4all heeft zijn eigen Race Service. Je kunt daar terecht voor montage, balanceren en advies over banden. Daarnaast kun je Pirelli banden kopen tegen zeer scherpe (race)prijzen. De meest voorkomende maten zijn op voorraad, afwijkende maten dienen vooraf besteld te worden. Tevens heeft de Race Service allerlei onderdelen bij zich zoals; clip-ons, remblokken, hendels, oliën, smeermiddelen, kuipruiten, motorbokken, etc, etc. Ter plaatse nieuw gekochte banden worden GRATIS gemonteerd en gebalanceerd!

 IMG_3731_zpsbccbf7d1

Faciliteiten
Het circuit en alle faciliteiten zoals de pitboxen, sanitair en elektra zijn geheel vernieuwd. Overnachten kan op het rennerskwartier of het is mogelijk om een pitbox voor 3 dagen aaneensluitend te huren. De pitboxen zijn 5×11 meter en voorzien van elektra, toilet, douche, TV en afsluitbare deuren. Het restaurant La Fermé en het Paddock Café op het circuit zijn dagelijks geopend voor een kopje koffie, lunch, diner en natuurlijk ’s avonds een welverdiend biertje.

 paddock_cafe_vdv

Veringservice
Er is een veringspecialist van HK Suspension (Öhlins & Wilbers) aanwezig om je motor perfect af te stellen voor het circuit. DIT IS EEN GRATIS SERVICE!!!

Reparatieservice
Een all round technicus is aanwezig om je te helpen bij eventuele technische problemen of reparaties.

Fotografie
Ad Kievit & Marion Emeis van Wegrace Info  zijn weer van de partij om je actiefoto’s te schieten. De foto’s kun je ter plaatse bestellen en deze worden digitaal of per post thuis gestuurd.

Veiligheid
Bij alle circuittrainingen van Trackdays4all is het dragen van een EC goedgekeurde integraalhelm, leren motorpak, handschoenen, laarzen en rugprotector verplicht.

Tarieven
Graag zetten we een overzicht van de kosten voor je op een rij:

 • 3 dagen circuitrijden op Val de Vienne, 30 maart t/m 1 april 2021 =  €475
 • Pitbox 3 dagen = €375
 • Huur plaats pitbox voor 3 dagen = €95
 • Motortransport = €150
 • Persoonlijke begeleiding 1 dag = €175 (VOLGEBOEKT)
 • Wegracecursus 1 dag = €225 (VOLGEBOEKT)
 • Huur Triumph Daytona per dag = €375 all-in

SCHRIJF JE NU IN…..

Specificaties Circuit du Val de Vienne

 • Lengte 3768 meter
 • Breedte 15-18 meter
 • Paddock van 10.000 m2
 • Baancommissarissen, arts en ambulance aanwezig
 • Is gelegen bij Poitiers, 800 km vanaf Breda

CIRCUIT DU VAL DE VIENNE
86150 Le Vigeant
Tel. +33(0)549488638
www.circuit-valdevienne.fr