Val de Vienne 25 t/m 28 maart 2019

VOLGEBOEKT!

FEEST! 20-jarig jubileum, GRATIS foto’s en meer….

De traditionele voorjaarstraining die al 20 jaar lang vele talenten heeft voortgebracht!

Trackdays4all organiseert sinds 1999 de traditionele voorjaarscircuittraining op het Circuit du Val de Vienne. In de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot dé grootste en populairste voorjaarstraining!
Open voor beginners – classics – ervaren – wedstrijdrijders!
Het circuit is gemakkelijk en snel aan te rijden en is gelegen in een prachtige streek vlakbij het pittoreske dorpje L’ isle de Jourdain aan de rivier de Vienne, 50 km van Poitiers. De reisafstand vanaf Breda is 800 km. Er is geen geluidslimiet !!!

 HIGHLIGHTS:
– GRATIS Foto’s vanwege 20-jarig jubileum
– Fantastisch circuit met zeer moderne faciliteiten
– GRATIS afstellen vering door HK-Suspension
– Al 20 jaar lang een vaste waarde op onze kalender
– Gemakkelijk aan te rijden vanaf Nederland

– Tijdwaarneming GRATIS
– GRATIS proefrijden op de nieuwste Ducati Panigales
– GEEN geluidslimiet

– Fotograaf aanwezig
– Goedkoop eten & drinken in het restaurant op de paddock
– Lekker vrij rijden
– Professionele (eigen) bandenservice + onderdelenvoorziening
– Persoonlijke videobegeleiding
– Haal alvast je wegracelicentie voor 2019
– Geen eigen (race)motor? Geen probleem! Rent-a-Racer (al verhuurd)

Tarieven & mogelijkheden
Je kunt kiezen om 2 dagen te rijden op maandag 25 + dinsdag 26 maart of woensdag 27 + donderdag 28 maart of je rijdt 4 dagen lang tegen een gereduceerd tarief.

Je rijdt op één van de mooiste Franse circuits iedere dag 5 sessies van 25-30 minuten.
Deelname staat open voor recreatierijders en licentiehouders. Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnergroep, een gevorderden groep en een snelle groep voor licentiehouders die zich perfect kunnen voorbereiden op het nieuwe raceseizoen. Bij Trackdays4all is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan zoals bij andere organisaties. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke videobegeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

 

Klimaat
De afgelopen 20 jaar hebben we over het algemeen goed weer gehad met maximaal 1½ dag regen en vele jaren zelfs de hele week zon en temperaturen tussen de 18ºC en 25ºC! Dit komt mede doordat het circuit in een gunstige klimaatzone gelegen is.  Meestal is het weer rond deze periode op andere Franse circuits zoals bijv. Ledenon, Pau Arnos, Magny Cours veel slechter. Het is nog niet zo lang geleden dat er in Ledenon 1 meter sneeuw lag en het op Val de Vienne zonnig en 20ºC was!

Classics & Youngtimers
We love Classics & Youngtimers! Ieder jaar hebben we veel van deze speciale motoren en door de diverse niveaus kunnen we je in de juiste groep indelen.

TR4ALL_Assen_26mei_1 classic

Test de NIEUWE Ducati Panigale V4 en 959 Corse zelf!
Ook jij kunt op het circuit GRATIS proefrijden met de splinternieuwe Ducati Panigale V4 en 959 Corse. Als alles loopt zoals gepland dan hebben de spiksplinternieuwe Ducati’s al tot onze beschikking waarop je 1 sessie kunt proefrijden. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

 

Persoonlijke begeleiding
Voor degene die veel progressie willen boeken hebben wij een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld waarbij je de gehele dag persoonlijk begeleid wordt door onze top-instructeurs zoals o.a. Kevin Valk, Ronald ter Braake, Ron van Steenbergen en Ghisbert van Ginhoven. Je wordt in een groep van maximaal 3 personen begeleid en de instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken. De prijs voor de persoonlijke begeleiding is €175 per dag incl. alle filmbeelden (dit is exclusief het inschrijfgeld). Klik hier voor meer info.

 Begeleiding_Assen_2

Haal je wegracelicentie bij Trackdays4all!
Je kunt bij ons je KNMV-wegracelicentie, je OW-cup wegracelicentie of je FAME wegracelicentie halen om deel te nemen aan alle wedstrijden onder auspiciën van de KNMV, bij de OW-Cup van de CRT en/of bij de Zomeravondcompetitie. Als je deze dagcursus met goed gevolg aflegt dan krijg je een certificaat waarmee je bij de KNMV, CRT en FAME een wegracelicentie kunt aanvragen. De prijs voor deze intensieve dagcursus is slechts €225 (dit is exclusief het inschrijfgeld).

Banden- en onderdelenservice in Val de Vienne
De Raceservice is alle dagen aanwezig! Je kunt daar terecht voor montage, balanceren en advies over banden. Daarnaast kun je Bridgestone, Dunlop en Pirelli banden kopen tegen zeer scherpe (race)prijzen. De meest voorkomende maten zijn op voorraad, afwijkende maten dienen vooraf besteld te worden. Tevens heeft de Raceservice allerlei onderdelen bij zich zoals; clip-ons, remblokken, hendels, oliën, smeermiddelen, kuipruiten, motorbokken, etc, etc.

 IMG_3731_zpsbccbf7d1

Faciliteiten
Het circuit en alle faciliteiten zoals de pitboxen, sanitair en elektra zijn van 2012 – 2017 geheel vernieuwd. Overnachten kan op het rennerskwartierof het is mogelijk om een pitbox voor 2 of 4 dagen aaneensluitend te huren. De pitboxen zijn 5×11 meter en voorzien van elektra, toilet, douche, TV en afsluitbare deuren. Het restaurant La Fermé en het Paddock Café op het circuit zijn dagelijks geopend voor een kopje koffie, lunch, diner en natuurlijk ’s avonds een welverdiend biertje.

 paddock_cafe_vdv

Veringservice
Er is een veringspecialist van HK Suspension (Öhlins & Wilbers) aanwezig om je motor perfect af te stellen voor het circuit.

Reparatieservice
Een all round technicus is aanwezig om je te helpen bij eventuele technische problemen of reparaties.

Fotografie
Vanwege ons 20-jarig jubileum krijgt iedereen van ons alle foto’s die van hem/haar gemaakt zijn door Ad Kievit van Wegrace Info, GRATIS digitaal toegestuurd
Een kadootje van 30 euro voor onze (trouwe) klanten!

Veiligheid
Bij alle circuittrainingen van Trackdays4all is het dragen van een goedgekeurde integraalhelm, leren motorpak, handschoenen, laarzen en rugprotector verplicht.

Specificaties Circuit du Val de Vienne
– Lengte 3768 meter
– Breedte 15-18 meter
– Paddock van 10.000 m2
– Baancommissarissen, arts en ambulance aanwezig
– Is gelegen bij Poitiers, 870 km vanaf Utrecht

CIRCUIT DU VAL DE VIENNE
86150 Le Vigeant
Tel. +33(0)549488638
www.circuit-valdevienne.fr