Circuit des Ecuyers

SCHRIJF JE NU IN…..

Voor het 13e jaar achtereen organiseert Trackdays4all in 2021 wederom een 2-daagse circuittraining in het Hemelvaartweekend van 14 & 15 mei op het geweldige Circuit des Ecuyers.

….En inclusief GRATIS tijdwaarneming met livetiming!!!

Met een lengte van 3500 meter, maar liefst 17 bochten en hoogteverschillen is dit een zeer technisch en uitdagend circuit (de vergelijking met een reuze rollercoaster of achtbaan werd door veel deelnemers gemaakt). Perfect om het circuitrijden onder de knie te krijgen of om gewoon lekker te trainen. Circuit des Ecuyers heeft alles; van korte technische stukken tot zeer snelle doordraaiers en hoogteverschillen. Daarnaast is het circuit zeer veilig en overzichtelijk met lange uitglijstroken en goede grindbakken.

 Ecuyers_15 

Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnergroep, een gevorderden groep(en) en een snelle groep. Bij Trackdays4all is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan zoals bij andere organisaties. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke videobegeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

Er is een geluidslimiet van 95 DB, dit is een veel ruimere norm (+ 7 DB) dan in Nederland maar zorg ervoor dat je motor niet asociaal veel herrie maakt. Dus geen open raceuitlaten zonder DB-killer!

Het mogelijk om een pitbox te huren. Er zijn slechts 3 pitboxen beschikbaar en deze zijn maar liefst 40 m2 (groot genoeg om ±10 motoren in te zetten), voorzien van elektra en afsluitbare deuren. De kosten bedragen € 380,00 euro voor 2 dagen.

SCHRIJF JE NU IN…..

Bereikbaarheid
Het circuit is gelegen bij het gezellige historische stadje Chateau Thierry tussen Reims en Parijs op 440km van Utrecht en 360km vanaf de Nederlandse grens.

Facilitaire voorzieningen
Op de paddock zijn toiletten, douches en elektra aanwezig. Camperen en overnachten kan alleen vanaf vrijdag 19:00u t/m zondag 18:00u op de (kleine) paddock en het parkeerterrein naast het circuit. Op het parkeerterrein is geen stroom en zijn geen toiletten aanwezig. Het circuit en paddock wordt ’s avonds en ’s nachts afgesloten. Wij adviseren iedereen die een beetje luxe wil daarom ook om een hotel of chambre des hotes te boeken, er zijn vele (goedkope) mogelijkheden in de directe omgeving. Klik op deze weblink voor hotels en B & B’s in de buurt van het circuit: http://circuitdesecuyers.com/ou-dormir/

 Ecuyers_groep Ecuyers_3

Classics & Youngtimers
We love Classics & Youngtimers! Ieder jaar hebben we veel van deze speciale motoren en door de diverse niveaus kunnen we je in de juiste groep indelen.

_DSC4892 (Medium) TR4ALL_Assen_26mei_1 classic

Test de gloednieuwe Ducati Streetfighter V4, Panigale V4 en V2 zelf!
Ook jij kunt op het circuit GRATIS proefrijden met de spectaculaire gloednieuwe Ducati Streetfighter V4,  Panigale V4  én de Panigale V2.
Je kunt 1 sessie proefrijden ipv op je eigen motor. Als je wil proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

 

Persoonlijke begeleiding tijdens je track days op Ecuyers
VOLGEBOEKT!
Voor degene die veel progressie wil tijdens het circuitrijden op Ecuyers hebben wij een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld. Je wordt de hele dag persoonlijk begeleid door instructeurs die hun sporen in onder andere het WK wel hebben verdiend, zoals Kevin ValkRonald ter BraakeRon van SteenbergenGhisbert van GinhovenTony Covena en Koen Zeelen.

Je wordt in een groep van maximaal drie personen begeleidt. De instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken, dit geeft een ongeëvenaard inzicht in je sterke punten en je verbeterpunten. De prijs voor de persoonlijke begeleiding is €175 per dag (exclusief het inschrijfgeld), inclusief alle filmbeelden . Klik hier voor meer info over persoonlijke video begeleiding.

Geen eigen (race)motor? Geen probleem! Rent-a-Racer
VOLGEBOEKT!
We hebben twee prachtige geprepareerde Triumph’s Daytona 675 in race-trim voor je klaar staan op racebanden en zorgen dat je lekker zorgeloos kunt rijden. Je hoeft alleen maar je motorpak, laarzen, handschoenen, rugprotector en helm mee te nemen en wij zorgen voor de rest!

Banden- en onderdelenservice
Trackdays4all heeft zijn eigen Race Service. Je kunt daar terecht voor montage, balanceren en advies over banden. Daarnaast kun je Pirelli banden kopen tegen zeer scherpe (race)prijzen. De meest voorkomende maten zijn op voorraad, afwijkende maten dienen vooraf besteld te worden. Tevens heeft de Race Service allerlei onderdelen bij zich zoals; clip-ons, remblokken, hendels, oliën, smeermiddelen, kuipruiten, motorbokken, etc, etc. Ter plaatse nieuw gekochte banden worden GRATIS gemonteerd en gebalanceerd!

 

Reparatieservice
Een all round technicus is aanwezig om je te helpen bij eventuele technische problemen of reparaties.

Brandstof
Het dichtstbijzijnde tankstation is zo’n 5 km van het circuit, neem dus jerrycans mee!

Foto’s
Ad Kievit van Wegrace Info is van de partij om actiefoto’s van jou te schieten. De foto’s kun je ter plaatse bestellen en deze worden thuis gestuurd.

Veiligheid
Bij alle circuittrainingen van Trackdays4all is het dragen van een goedgekeurde integraalhelm, leren motorpak, handschoenen, laarzen en rugprotector verplicht.

Tarieven
– Vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei = €249
– Persoonlijke begeleiding 1 dag = € 175 (VOLGEBOEKT)
– Pitbox 2 dagen = €380 (VOLGEBOEKT)
– Huur Triumph 675 Daytona = €750 voor 2 dagen (VOLGEBOEKT)

SCHRIJF JE NU IN…..

Specificaties Circuit des Ecuyers
– Lengte 3,5 km
– Breedte 10-12 meter
– Paddock van 1.500 m2
– Baancommissarissen, arts en ambulance aanwezig
– Is gelegen tussen Reims en Parijs, 440 km vanaf Utrecht en 150 km vanaf de belgische grens

CIRCUIT DES ECUYERS
Ferme de Fary
02130 BEUVARDES
Tel. +33(0)3 23 70 98 61
Fax +33(0)3 23 71 44 89
www.circuitdesecuyers.com