TT-Circuit Assen Track Days 2021

SCHRIJF JE NU IN…..

Trackdays4all organiseert 5 fantastische track days op op het TT-circuit van Assen. Je rijdt per dag 5 sessies voor slechts € 219 inclusief de gehele dag tijdwaarneming en GRATIS foto’s!

DE DATA ZIJN:
– 5 MEI (VOLGEBOEKT)
– 17 MEI (VOLGEBOEKT)
– 4 JUNI (VOLGEBOEKT)
– 17 AUGUSTUS (VOLGEBOEKT)
– 4 OKTOBER

…En inclusief:
– GRATIS foto’s ter waarde van € 30
– GRATIS tijdwaarneming
– GRATIS de nieuwe Ducati Panigale V4 S, V2 en Streeftfighter V4 testen
– GRATIS veringservice van HK Suspension
– GRATIS reparatieservice

SCHRIJF JE NU IN…..

WIJ BETALEN JE FOTO’S!!!
Iedereen die zich inschrijft voor deze circuitdag krijgt van ons alle foto’s die van hem/haar gemaakt zijn door Ad Kievit van Wegrace Info, GRATIS digitaal toegestuurd
Een kadootje van 30 euro voor onze (trouwe) klanten!

Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnersgroep, een gevorderden groep(en) en een snelle groep. Bij Trackdays4all is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan zoals bij andere organisaties. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke videobegeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

Let op !!! Er is een strenge geluidslimiet op Assen, de maximale geluidslimiet is 101 db rijdend (dynamisch) gemeten. Kom dus alleen met je standaard uitlaat of EC goedgekeurde uitlaatdemper met DB-killer. Hier zal streng op worden gecontroleerd.

Test de gloednieuwe Ducati Streetfighter V4, Panigale V4 en V2 zelf!
Ook jij kunt op het circuit GRATIS proefrijden met de spectaculaire gloednieuwe Ducati Streetfighter V4,  Panigale V4  én de Panigale V2. We hebben 4 Ducati Panigale’s tot onze beschikking waarop je 1 sessie kunt proefrijden. Als je wil proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 4.000 betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

 

Persoonlijke begeleiding tijdens je track day op Assen
Voor degene die veel progressie wil tijdens het circuitrijden op het TT-Circuit Assen hebben wij een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld. Je wordt de hele dag persoonlijk begeleid door instructeurs die hun sporen in onder andere het WK wel hebben verdiend, zoals Kevin ValkRonald ter BraakeRon van SteenbergenGhisbert van GinhovenTony Covena, Koen Zeelen en Bryan Schouten.

Je wordt in een groep van maximaal drie personen begeleidt. De instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken, dit geeft een ongeëvenaard inzicht in je sterke punten en je verbeterpunten. De prijs voor de persoonlijke begeleiding is €175 per dag (exclusief het inschrijfgeld), inclusief alle filmbeelden . Klik hier voor meer info over persoonlijke video begeleiding.

Geen eigen (race)motor? Geen probleem! Rent-a-Racer
We hebben twee prachtige geprepareerde Triumph’s Daytona 675 in race-trim voor je klaar staan op racebanden en zorgen dat je lekker zorgeloos kunt rijden. Je hoeft alleen maar je motorpak, laarzen, handschoenen, rugprotector en helm mee te nemen en wij zorgen voor de rest! Check de beschikbaarheid op het inschrijfformulier!


Banden- en onderdelenservice
Trackdays4all heeft zijn eigen Race Service. Je kunt daar terecht voor montage, balanceren en advies over banden. Daarnaast kun je Pirelli banden kopen tegen zeer scherpe (race)prijzen. De meest voorkomende maten zijn op voorraad, afwijkende maten dienen vooraf besteld te worden. Tevens heeft de Race Service allerlei onderdelen bij zich zoals; clip-ons, remblokken, hendels, oliën, smeermiddelen, kuipruiten, motorbokken, etc, etc. Ter plaatse nieuw gekochte banden worden GRATIS gemonteerd en gebalanceerd!

 

Veringservice
Er is een veringspecialist van HK Suspension (Öhlins & Wilbers) aanwezig om je motor perfect af te stellen voor het circuit.

Reparatieservice
Een all round technicus is aanwezig om je te helpen bij eventuele technische problemen of reparaties.

Restaurant
Het restaurant op het rennerskwartier vooralsnog geopend zijn maar dit kan op het laatste moment veranderen i.v.m. de Coronamaatregelen. Neem dus ook zelf voldoende eten & drinken mee.

Brandstof
Het tankstation is enkel via de betaalterminal geopend en betalingen dienen zoveel als mogelijk contactloos gedaan te worden. Het gebruik van disposable handschoenen bij het tankstation is verplicht.

Pitboxen
Kunnen via Trackdays4all gehuurd worden, de prijs is 125,- euro per dag.

Foto’s
Iedereen die zich inschrijft voor deze circuitdag krijgt van ons alle foto’s die van hem/haar gemaakt zijn door Ad Kievit van Wegrace Info, GRATIS digitaal toegestuurd (uiteraard geldt dit ook voor de mensen die zich al hebben ingeschreven).
Een kadootje van 30 euro voor onze (trouwe) klanten!

Veiligheid
Bij alle circuittrainingen van Trackdays4all is het dragen van een integraalhelm, leren motorpak, handschoenen, laarzen en rugprotector verplicht.

Algemene regels paddock
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen en er geldt een snelheidslimiet van 15 km/u op de paddock voor elk gemotoriseerd voertuig (auto’s, vrachtwagens, motoren, scooters, quads, etc.). Pocketbikes zijn niet toegestaan en personen jonger dan 12 jaar mogen geen gemotoriseerd voertuig besturen. Het Nederlandse reglement verkeersregels en verkeerstekens is van toepassing op de paddock.

Aanvullende regels CORONAVIRUS

 • Overnachten is mogelijk op de paddock
 • De toiletten en douches zijn geopend maar hier dient ook de 1,5m richtlijn gehanteerd worden
 • Toeschouwers zijn NIET toegestaan
 • Je dient te gaan staan op een aangewezen plek van 60m2 op de paddock
 • Blijf thuis als je verkouden bent en/of koorts hebt
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden verkouden is en/of koorts heeft
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het COVID-19 virus
 • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
 • Was regelmatig je handen met water en zeep
 • Schud geen handen en vermijd het aanraken van je gezicht

Op de paddock zullen handhavers rondlopen die er op toe zien dat de regels nageleefd worden.

Aanvullende regels elektrische motoren TT-Circuit Assen

 • De deelnemer aan het evenement dient minimaal 10 werkdagen voor aanvang het TT-Circuit Assen te informeren over deelname door elektrische voertuigen en het aantal.
 • Het gebruik van zgn. Energy Storage met behulp van lithium-batterijen met als doel tijdelijk een piekvermogen te creëren is niet toegestaan.
 • Elektrische voertuigen mogen niet in een pitbox worden gestald of opgeladen. Alleen originele laadkabels mogen gebruikt worden. Per stroompunt op de paddock mag één elektrisch voertuig worden opgeladen.
 • Een ter zake kundige (deelnemer) dient ’s ochtends een Race Control-medewerker te informeren over hoe te handelen bij incidenten waarbij het elektrische voertuigen betrokken is. In geval van incidenten moet een ter zake kundige beschikbaar zijn om op Race Control of eventueel ter plaatse advies te geven of te assisteren bij de berging.
 • Het voertuig dient voorzien te zijn van indicatoren (verlichte lampjes) waarmee aangeven wordt of voertuig veilig aangeraakt kan worden of niet. De betekenis van de verschillende kleuren moet aan de Race Control-medewerker worden toegelicht.
 • Een elektrisch voertuig heeft geen toegang tot het circuit zonder expliciete toestemming van Race Control.
 • De gebruiker/het team moet voor het gebruik op de paddock zelf beschikking hebben over persoonlijke beschermingsmiddelen/veiligheidsmiddelen zoals een isolatiemat voor over het voertuig, veiligheidsmat voor op de vloer, veiligheidsgereedschap, veiligheidshaak, minimaal 2 sets geïsoleerde handschoenen en minimaal 1 speciale Lithium brandblusser van minimaal 9 liter (zoals bijvoorbeeld AVD).

Tarieven

 • Circuitrijden op 5 mei, 17 mei, 4 juni, 17 augustus of 4 oktober = € 219
 • Persoonlijke begeleiding 1 dag = € 175
 • Pitbox = € 125
 • Plaats in pitbox = € 35
 • Huur Triumph 675 Daytona = € 375 per dag all in (Check de beschikbaarheid op het inschrijfformulier)

SCHRIJF JE NU IN…..