Track days Zandvoort

BEIDE DAGEN ZIJN VOLGEBOEKT!

Trackdays4all organiseert op woensdag 8 mei en maandag 1 juli twee circuitdagen op het vernieuwde circuit van Zandvoort. Je rijdt per dag minimaal 5 sessies voor slechts € 169 op het lange Grand Prix Circuit!

…En inclusief:
– GRATIS foto’s ter waarde van € 30
– GRATIS tijdwaarneming
– GRATIS de nieuwe Ducati Panigale V4 S testen
– GRATIS veringservice van HK Suspension
– GRATIS reparatieservice

WIJ BETALEN JE FOTO’S!!!
Iedereen die zich inschrijft voor deze circuitdag krijgt van ons alle foto’s die van hem/haar gemaakt zijn door Ad Kievit van Wegrace Info, GRATIS digitaal toegestuurd (uiteraard geldt dit ook voor de mensen die zich al hebben ingeschreven).
Een kadootje van 30 euro voor onze (trouwe) klanten!

Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnergroep, een gevorderden groep(en) en een snelle groep. Bij Trackdays4all is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan zoals bij andere organisaties. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke videobegeleiding onder leiding van top ex-WK coureurs wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

 

Test de gloednieuwe Ducati Panigale V4 en 959 Corse S zelf!
Ook jij kunt op het circuit GRATIS proefrijden met de spectaculaire gloednieuwe Ducati Panigale V4 S én de gloednieuwe Panigale 959 Corse. We hebben 4 Ducati Panigale’s tot onze beschikking waarop je 1 sessie kunt proefrijden. Als je wil proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.
 

Persoonlijke begeleiding
Voor degene die veel progressie willen boeken hebben wij een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld waarbij je de gehele dag persoonlijk begeleid wordt door onze voormalige WK coureurs zoals o.a. Kevin Valk, Ronald ter Braake, Ron van Steenbergen en Ghisbert van Ginhoven. Je wordt in een groep van maximaal 3 personen begeleid en de instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken. De prijs voor de persoonlijke begeleiding is €175 per dag incl. alle filmbeelden (dit is exclusief het inschrijfgeld). Klik hier voor meer info.

 Begeleiding_Assen_2

Geen eigen (race)motor? Geen probleem! Rent-a-Racer
We hebben een prachtige geprepareerde Triumph Daytona 675 in race-trim voor je klaar staan op racebanden en zorgen dat je lekker zorgeloos kunt rijden.Je hoeft alleen maar je motorpak, laarzen, handschoenen, rugprotector en helm mee te nemen en wij zorgen voor de rest!

 
Banden- en onderdelenservice
Trackdays4all heeft zijn eigen Race Service. Je kunt daar terecht voor montage, balanceren en advies over banden. Daarnaast kun je Bridgestone, Dunlop en Pirelli banden kopen tegen zeer scherpe (race)prijzen. De meest voorkomende maten zijn op voorraad, afwijkende maten dienen vooraf besteld te worden. Tevens heeft de Race Service allerlei onderdelen bij zich zoals; clip-ons, remblokken, hendels, oliën, smeermiddelen, kuipruiten, motorbokken, etc, etc. Ter plaatse nieuw gekochte banden worden GRATIS gemonteerd en gebalanceerd!

 

Reparatieservice
Een all round technicus is aanwezig om je te helpen bij eventuele technische problemen of reparaties.

Catering
De Mickey’s cafe/bar is geopend van 7:30 tot 19:00 uur, daar kun je tegen betaling terecht voor koffie, thee, fris, broodjes en een warme hap. De bar is gevestigd op de paddock aan de kop van de pitstraat.

Overnachten
We hebben een nachtwaker ingehuurd dus je kunt de avond ervoor op elk tijdstip de paddock oprijden en daar overnachten met eigen tent, caravan, camper etc. In de paddock zijn sanitaire voorzieningen en elektra aanwezig. Zandvoort is een toeristische badplaats en daar zijn uiteraard ook voldoende hotels aanwezig.

Brandstof
Het tankstation op het rennerskwartier is de gehele dag geopend.

Pitboxen
Kunnen via Trackdays4all gehuurd worden, de prijs is 125,- euro per dag. Of je boekt een plaats in een pitbox voor €35 per dag.

Foto’s
Iedereen die zich inschrijft voor deze circuitdag krijgt van ons alle foto’s die van hem/haar gemaakt zijn door Ad Kievit van Wegrace Info, GRATIS digitaal toegestuurd (uiteraard geldt dit ook voor de mensen die zich al hebben ingeschreven).
Een kadootje van 30 euro voor onze (trouwe) klanten!

Veiligheid
Bij alle circuittrainingen van Trackdays4all is het dragen van een integraalhelm, leren motorpak, handschoenen, laarzen en rugprotector verplicht.

Regels
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen en er geldt een snelheidslimiet van 15 km/u op de paddock voor elk gemotoriseerd voertuig (auto’s, vrachtwagens, motoren, scooters, quads, etc.). Pocketbikes zijn niet toegestaan en personen jonger dan 12 jaar mogen geen gemotoriseerd voertuig besturen. Het Nederlandse reglement verkeersregels en verkeerstekens is van toepassing op de paddock.

Let op !!! Er is een strenge geluidslimiet op Zandvoort, de maximale geluidslimiet is 93 db. Kom dus alleen met je standaard uitlaat of EC goedgekeurde uitlaatdemper met DB-killer. Hier zal streng op worden gecontroleerd.

Tarieven
– Woensdag 8 mei of maandag 1 juli = € 169
– Persoonlijke begeleiding 1 dag = € 175
– Pitbox = € 125
– Plaats in pitbox = € 35
– Huur Triumph 675 Daytona = € 375 per dag all in