KicXstart circuitdag Assen 7 augustus

VOLGEBOEKT!

Trackdays4all organiseert op 7 augustus 2018 in samenwerking met motormagazine KicXstart de “KicX Circuit Experience” op het TT-circuit van Assen. Voor slechts €199 rij je dan op hetzelfde circuit als de coureurs in de Moto GP en WK Superbike! Iedereen rijdt 5 sessies inclusief de hele dag tijdwaarneming.

WIJ BETALEN JE FOTO’S!!!
Iedereen die zich inschrijft voor deze circuitdag krijgt van ons alle foto’s die van hem/haar gemaakt zijn door Ad Kievit van Wegrace Info, GRATIS digitaal toegestuurd (uiteraard geldt dit ook voor de mensen die zich al hebben ingeschreven).
Een kadootje van 30 euro voor onze (trouwe) klanten!

Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnergroep, een gevorderden groep(en) en een snelle groep. Bij Trackdays4all is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan zoals bij andere organisaties. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke videobegeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

Test de gloednieuwe Ducati Panigale V4 en 959 Corse S zelf!
Ook jij kunt op het circuit GRATIS proefrijden met de spectaculaire gloednieuwe Ducati Panigale V4 S én de gloednieuwe Panigale 959 Corse. We hebben 4 Ducati Panigale’s tot onze beschikking waarop je 1 sessie kunt proefrijden. Als je wil proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

Persoonlijke begeleiding
Voor degene die veel progressie willen boeken hebben wij een unieke begeleidingsmethode ontwikkeld waarbij je de gehele dag persoonlijk begeleid wordt door onze top-instructeurs zoals o.a. Kevin Valk, Ronald ter Braake, Ron van Steenbergen en Ghisbert van Ginhoven. Je wordt in een groep van maximaal 3 personen begeleid en de instructeurs rijden met een camera op de motor en filmen je uit alle mogelijke hoeken. De prijs voor de persoonlijke begeleiding is €175 per dag incl. alle filmbeelden en een certificaat van deelname (dit is exclusief het inschrijfgeld). Klik hier voor meer info.

8368863018_84fc26ffdd_kBegeleiding_Assen_2

Banden- en onderdelenservice
Bij de Raceservice kun je terecht voor montage, balanceren en advies over banden. Daarnaast kun je Bridgestone, Dunlop en Pirelli banden kopen tegen zeer scherpe (race)prijzen. De meest voorkomende maten zijn op voorraad, afwijkende maten dienen vooraf besteld te worden. Tevens heeft de Raceservice allerlei onderdelen bij zich zoals; clip-ons, remblokken, hendels, oliën, smeermiddelen, kuipruiten, motorbokken, etc, etc.

IMG_3731_zpsbccbf7d1Slicks

Veringservice
Er is een veringspecialist van HK Suspension (Öhlins & Wilbers) aanwezig om je motor perfect af te stellen voor het circuit.

Reparatieservice
Een all round technicus is aanwezig om je te helpen bij eventuele technische problemen of reparaties.

Catering
Het restaurant op het rennerskwartier is de gehele dag geopend waar o.a. koffie en broodjes gehaald kunnen worden.

Brandstof
Het tankstation op het rennerskwartier is de gehele dag geopend.

Pitboxen
Kunnen via Trackdays4all gehuurd worden, de prijs is 125,- euro per dag.

Foto’s
Iedereen die zich inschrijft voor deze circuitdag krijgt van ons alle foto’s die van hem/haar gemaakt zijn door Ad Kievit van Wegrace Info, GRATIS digitaal toegestuurd (uiteraard geldt dit ook voor de mensen die zich al hebben ingeschreven).
Een kadootje van 30 euro voor onze (trouwe) klanten!

Veiligheid
Bij alle circuittrainingen van Trackdays4all is het dragen van een integraalhelm, leren motorpak, handschoenen, laarzen en rugprotector verplicht.

Let op !!! Er is een strenge geluidslimiet op Assen, de maximale geluidslimiet is 101 db rijdend (dynamisch) gemeten. Kom dus alleen met je standaard uitlaat of EC goedgekeurde uitlaatdemper met DB-killer. Hier zal streng op worden gecontroleerd.

Overnachten kan op het rennerskwartier, sanitaire voorzieningen en elektra zijn aanwezig. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen en er geldt een snelheidslimiet van 15 km/u op de paddock voor elk gemotoriseerd voertuig (auto’s, vrachtwagens, motoren, scooters, quads, etc.). Pocketbikes zijn niet toegestaan en personen jonger dan 12 jaar mogen geen gemotoriseerd voertuig besturen. Het Nederlandse reglement verkeersregels en verkeerstekens is van toepassing op de paddock.